Úvod Dohady Samsung Galaxy Note 8.0: Unikla prvá fotka, ide o nový tablet?

Samsung Galaxy Note 8.0: Unikla prvá fotka, ide o nový tablet?

0

Pred pár mesiacmi sme si mysleli, že Samsung plánuje sedem palcové zariadenie podobné Nexus 7, ktoré však bude disponovať funkcionalitou S-Pen. To sa však zmenilo, keď sa priam roztrhlo vrece špekulácií a tak sa zo sedem palcového Note stal osem palcový Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5100.

Samsung Galaxy Tab GT-P3110TSAXEZ môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Nový tablet od Samsungu bude podľa slov samotného šéfa kórejského výrobcu predstavený už budúci mesiac na Mobile World Congress v Barcelone a tak je jasné, že verejnosť bude hľadať všetky možné dôkazy o tom ako vyzerá.

galaxynote81

Fotka, ktorú vidíte vyššie je podľa @ClasificateArg odfotený render pre novinárov. Na prvý pohľad sa jedná o úplne štandardný render, ktorému by sme aj uverili. Po bližšej inšpekcii tam však nesedí pár vecí.

Tak pekne po poriadku. Prečo je na domovskej obrazovke reklama na Galaxy Tab 2 7.0? Je prinajmenšom zvláštne aby bola na zariadení, ktoré bude predstavené v roku 2013 vyborazená reklama na staršie zariadenie inej série a ešte k tomu z roku 2012.

galaxynote82

Pokračovanie inšpekcie odhaľuje viac a viac chýb, ktoré smrdia „fake-om“, ako celý homescreen, ktorý je v podstate čistou kópiou toho, ktorý Samsung použil pre render na svojom Galaxy Tab 2 7.0. Dizajnové črty pripomínajú Nexus 10.

Ide však o zhodu náhod, ktorá nám nepripadá možná. Na prvom obrázku sa „náhodou“ dostali do záberu aj špecifikácie, ktoré presne odpovedajú špekuláciám. Možno, že to však je pravda a daným fotkám krivdíme. Kto vie. Čo si o tom myslíte Vy?

https://twitter.com/ClasificateArg/status/293580983834378240

Zdroj: Twitter, SamMobile via AndroidAuthority