Úvod Novinky Aplikácie Tip na aplikáciu: Smart WiFi pomocník

Tip na aplikáciu: Smart WiFi pomocník

3

Táto aplikácia pochádza z dielne šikovných slovenských vývojárov a ako už názov napovedá, pomôže nám s personalizáciou nášho pripojenia na WiFi sieť. Aplikácia sa postará o to, aby ste boli so svojím smartfónom alebo tabletom alebo pripojený na WiFi sieť iba vtedy keď je to naozaj treba.

Ak sa budete nachádzať v blízkosti známeho WiFi hotspotu napríklad v kaviarni, práci alebo v škole, aplikácia Vás naň automaticky pripojí. Ak sa vzdialite, aplikácia vašu „wifinu“ vypne a prepne zariadenie do režimu mobilných dát štandardne zo siete. Zaujímavé je ale riešenie nastavenia časových intervalov, kedy sa vypnú absolútne všetky pripojenia. Vhodné napríklad v nočných hodinách počas spánku, pričom Vám táto funkcia ušetrí aj čo to z batérie.

  

Aplikácia obsahuje inteligentnú nápovedu, ktorá Vám lepšie priblíži všetky konfiguračné nastavenia, aby ste si mohli upraviť aplikáciu presne podľa vašich predstáv a Smart WiFi – Apn switch je v obchode Google Play zadarmo, takže Vám nič nebráni túto aplikáciu minimálne vyskúšať.

   

[app]sk.forcecode.autowifiapn[/app]