Úvod Neprehliadnite vlavo Rovio oslavuje tretie výročie hry Angry Birds. Oznámilo zároveň aj pripravovaný film...

Rovio oslavuje tretie výročie hry Angry Birds. Oznámilo zároveň aj pripravovaný film s nahnevanými vtákmi, no až na rok 2016

0

Vývojárske štúdio Rovio stojace za legendárnou hrou s názvom Angry Birds, oznámilo pri oslave tretieho výročia od prvého uvedenia nahnevaných vtákov aj to, že sa fanúšikovia môžu tešiť na film, ktorý bude pravdepodobne niesť rovnaký názov ako ich populárna hra. No dátum, kedy by mal byť film Angry Birds dostupný, sa odhaduje až na leto v roku 2016. Do producentského kresla by mal sadnúť John Cohen, a o prácu výkonného producenta sa postará David Maisel, zakladateľ štúdia Marvel a výkonný producent známeho Iron Man-a.

„John je mimoriadne talentovaný producent, a my sme potešení, že sa pripojil“ povedal Mikael Hed, generálny riaditeľ spoločnosti Rovio Entertainment. „S producentskými skúsenosťami Johna a odbornými znalosťami Davida v rozbiehaní a riadení vlastného úspešného štúdia, sú títo dvaja profíci snom pre výrobu filmu mimo štúdiový systém. Obaja odborníci majú ideálne zručnosti a vízie na dosiahnutie neuveriteľných cieľov“

„Johnove skúsenosti, odbornosť a nadšenie sú ideálne pre film Angry Birds, zároveň sa teším na našu spoluprácu. Budeme sa snažiť vytvoriť čo najlepší filmový zážitok pre všetkých fanúšikov“ povedal David Maisel.

Hra Angry Birds bola, od prvého uvedenia pred tromi rokmi, stiahnutá viac ako 1 000 000 000x naprieč jednotlivým platformám a verziám. Rovio preto dúfa, že film s nahnevanými vtákmi budú fanúšikovia rovnako zbožňovať, ako aj hru. Máme sa teda na čo tešiť.

Zdroj + obrázok: Rovio.com, Twitter.comwolfsgamingblog.files.wordpress.com