Úvod Novinky DoorBot s Lockitron je jednoduchý zámok, schopný streamovať video

DoorBot s Lockitron je jednoduchý zámok, schopný streamovať video

0

Princíp DoorBot-u je jednoduchý. Ide o „chytrý zámok“, ktorý sa dá ovládať cez WiFi, no okrem toho má aj vstavanú kameru, takže vidíte kto je pri Vašich dverách a je úplne jedno, kde sa práve nachádzate.

DoorBot však ponúka ešte viac. Bol totiž navrhnutý aby pracoval s technológiou Lockitron, čo znamená, že budete mať možnosť odomknúť dvere aj na diaľku.

[youtube]lJwF5JLFfGE[/youtube]

Jedná sa však stále o koncept, ktorý potrebuje Vašu pomoc aby sa stal skutočnosťou. Jeho vývojári ľudí žiadajú o $250,000 z ktorých zatiaľ vyzbierali $15,000.

Za $169 dostanete DoorBot systém a za $319 ho dostanete spolu s Lockitronom aby ste si dvere vedeli zamykať a odomykať cez smartphone.

Fungovanie je založené na jednoduchosti. Celý systém sa pripevní pomocou štyroch skrutiek a funguje na štyri AA baterky, ktoré by Vám mali vydržať približne rok bežného používania. Fotoaparát, ktorý dvere sníma používa infrared, takže snímať bude aj v noci.

Zaujíma niekoho takýto systém? Dôverovali by ste mu? Ak by sa niekto odvážil a jednu jednotku si objednal, radi sa prídeme pozrieť :)

Zdroj: YouTube, Christie Street via PhoneArena