Úvod Neprehliadnite vlavo Aký je „nárazník“ pre Nexus 4?

[Video] Aký je „nárazník“ pre Nexus 4?

4

Ak si robíte zálusk na nový Nexus 4 pravdepodobne mnoho z vás uvažuje o nejakom druhu krytu alebo púzdra, pretože by bola naozaj škoda keby sa vám nový smartfón pri páde rozbil. Nehovoriac o tom, že to je prvý Nexus smartfón, ktorý má použité sklo okrem prednej strany aj na strane zadnej. V obchode Google Play Store sa s uvedením Nexusu 4 objavilo aj zaujímavé príslušenstvo pre toto zariadenie v podobe bumperu resp. nárazníku. Nejedná sa o štandardný kryt na aké sme zvyknutý ale len o akési obkolesenie obvodu zariadenia. (Pripomína mi nárazníky z autíčiek na autodromoch)

Podľa prvých testov, toto príslušenstvo je vyrobené z kvalitnej, pružnej gumy a plastu, ktoré je ohraničené rámikom s kovovým vzhľadom.

Aj keď sa jedná o obvodový kryt, bumper ochráni zaradenie pred väčšinou klasických náhodných pádov (vyťahovanie smartfónu z vrecka nohavíc, pád zo stola, vypadnutie pri sadaní do auta a podobne.) Ak plánujete Nexus šmariť zo siedmeho poschodia bumper vám ale s takmer istotou nepomôže.

Cena tohto zázraku je 20 dolárov a kúpiť sa dá prostredníctvom obchodu Google Play Store tak ako všetky Nexus zariadenia. Nie je to zrovna najmenej ale ani prehnane veľa. Očakávame však, že sa na známom webe ebay.com časom objavia podobné riešenia za oveľa nižšiu cenu. Pozrite si video, čo je bumper zač.

 

[youtube]lvuFn_fbUBo[/youtube]

zdroj: talkandroid.com, youtube