Úvod Hry Tip na hru: Curiosity – zvedavá hra od Petera Molyneuxa

Tip na hru: Curiosity – zvedavá hra od Petera Molyneuxa

5

Okolo hry Curiosity od Petera Molyneuxa vznikla taká malá Google Play senzácia ešte pred tým, než bola dostupná. Dostupnou sa už však stala a tak sa poďme pozrieť, čo sa skrýva vo veľkej, čiernej kocke.

Čo to vlastne je Curiosity (zvedavosť)?

Ak ste o tom ešte nepočuli, Curiosity je komunitná hra, ktorá spojí komunitu aby spoločnými silami kúsok po kúsku odhalili čo sa skrýva vo vnútri. Objaviť by mali tajomstvo, ktoré im navždy zmení ich život.

Hlavnou témou tejto hry je zvedavosť sama o sebe. Zvedavosť je vlastnosť, ktorú sme my ako ľudia posunuli do úplne inej ligy, než naši zvierací kamaráti. Prekvapenie, ktoré sa nachádza v strede kocky môže byť čokoľvek. Od peňazí cez výlet alebo špinavé zemiaky. Nikto to nevie a to je presne ten dôvod, prečo sme tak zvedaví.

Čím dlhšie budete hrať, tým viac mincí dostanete, za ktoré si ďalej budete vedieť kúpiť lepšie nástroje pre rýchlejšie ničenie kocky.

Ak ste zvedaví o čo teda ide, zamierte na Play Store a stiahnite si túto skutočne zaujímavú hru s veľmi jednoduchým, no o to krajším konceptom. Na Play Store síce má veľa jedno-hviezdičkových hodnotení, no z väčšiny nie sú spôsobené hrou samotnou. Ide o problémy s pripojením, ktoré pripustil samotný vývojár. A dôvod? Nestíhajú servery. Pred tým ako zanecháte nízke hodnotenie si ju skúste aspoň zahrať.

Či jej dáte jednu hviezdičku už potom bude len na Vás. Dajte nám však vedieť, čo si o tejto hre myslíte. Ide o zvláštny koncept, ktorý sme tu snáď ešte nemali (ak áno, tak ma opravte) a bola by škoda ho nevyskúšať. Koniec koncov, kto nechce vedieť, čo skrýva vo svojom strede?

[app]com.pm22cans.curiosity[/app]

[nggallery id=168]

Zdroj: Play Store