Úvod Smartphony Aktualizácie HTC: Zariadenia s menej než 512MB RAM nedostanú Jelly Bean!

HTC: Zariadenia s menej než 512MB RAM nedostanú Jelly Bean!

14

HTC dnes zodpovedalo pár dôležitých otázok a jednou z nich bola samozrejme otázka o aktualizácii ich zariadení na Jelly Bean. Okrem toho, že potvrdili to, čo už dávno vieme a to fakt, že One S a One X dostanú aktualizáciu na Jelly Bean sme sa dozvedeli pár zaujímavých vecí.

Prvou je fakt, že HTC zaktualizuje svoje telefóny, ktoré boli vydané v roku 2012, no má to háčik, čo ma privádza k druhému bodu. Dve zariadenia z roku 2012 nedostanú aktualizáciu na Android 4.1 Jelly Bean. Konkrétne ide o HTC One V a Desire C. HTC totiž tvrdí, že ich 512MB RAM jednoducho nestačí na Jelly Bean.

Neznamená to však koniec pre všetky staršie zariadenia. HTC tvrdí, že sa rozhodujú, ktoré zariadenia z roku 2011 dostanú aktualizáciu. Keďže je v hre obmedzenie 512MB RAM, tak ich veľa nebude, no existujú aj zariadenia, ktoré majú viac než 512MB RAM. Jedným z nich je HTC Sensation, ktorý s jeho 768MB spĺňa túto požiadavku a tak je skvelým kandidátom pre Jelly Bean.

HTC okrem toho potvrdilo aj to, že Android 4.1 Jelly Bean bude obsahovať najnovšiu iteráciu grafického prostredia s označením Sense 4+. Máte HTC zariadenie? Ak áno, aké a koľkými MB RAM disponuje?

Zdroj: HTC via AndroidCentral