Úvod Výrobcovia Asus Z Play Store zmizol 8GB Nexus 7. Vráti sa ešte niekedy?

Z Play Store zmizol 8GB Nexus 7. Vráti sa ešte niekedy?

0

Ak bývate v štátoch, v ktorých sa cez Play Store dajú nakupovať nie len aplikácie ale aj zariadenia, tak ste si možno všimli, že 8GB verzia Nexus 7 už nie je dostupná. Pri pokuse si ho kúpiť sa objaví hláška „coming soon“ s možnosťou zadať svoju emailovú adresu, kam Vám príde email hneď po tom, ako za znovu začne predávať.

Google Nexus 7 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Znamená to však, že Google mení plány a 8GB verziu prestal predávať pri príležitosti uvedenia na trh 32GB verzie? Budú sa meniť ceny alebo sa 8GB jednoducho vyparí? Je nutné povedať, že 8GB verzia Nexus 7 bol veľmi zlý nápad, niečo ako zlý sen. Tí z vás, ktorí čítali pokračujúci trend zväčšujúcich sa aplikácií a hlavne hier musia uznať, že ak by ste si na Nexusa nainštalovali tri HD tituly, tak vám nezostane miesto ani na váš obľúbený album.

S predstavením iPad Mini dúfame, že Google plánuje Nexus 7 vylepšiť vo viacerých smeroch, nie len v pamäti. Ak tak nespraví, bude skutočne ťažké konkurovať menšej verzii tak obľúbeného tabletu od Apple. Očakáva sa predstavenie 3G verzie (o ktorej sme vám už písali), aktualizácia na Android 4.2 a možno aj Nexus 10. Buďte pripravení na spŕšku zaujímavých informácií, predstavenie sa koná 29. októbra.

Zdroj: Phandroid