Úvod Novinky Mobilný operátor Sprint spustil novú službu s názvom StarStar Me. Umožní tak...

Mobilný operátor Sprint spustil novú službu s názvom StarStar Me. Umožní tak užívateľom náhradiť ich telefónne číslo za meno alebo prezývku

1

Americký mobilný operátor Sprint spustil novú službu, s názvom StarStar Me, umožňujúcu nahradiť dlhé telefónne čísla menom, prezývkou daného užívateľa alebo akýmkoľvek slovom, ktorá je spoplatnená mesačným poplatkom 2.99 amerických dolárov.

Takže, ak by som mal túto službu aktivovanú, napríklad na moje meno Matus, poviem len jednoducho, nech mi dotyčný zavolá na meno **Matus. Žiadne diktovanie zložitého čísla a ani otravné zapisovanie.

So službou StarStar Me mobilný operátor Sprint uvolnil užívateľom, pre jednoduchú kontrolu a dohľad nad ich účtom, aj Android aplikáciu. Majitelia iOS zariadení si budú musieť ešte chvíľku počkat, pre nich bude aplikácia dostupná neskôr. Táto Android aplikácia umožní blokovať čísla, odošle automaticky textovú správu podľa nastavení alebo uchová informácie zo sociálnych médií o danom kontakte.

Ak si chce zákazník novinku aktivovať, musí zavolať na určené číslo alebo navštíviť web stránku. Vlastniť môže pritom až 2 StarStar Me účty na jedno číslo.

A nechýba samozrejme ani trošku humoru od čitateľov web stránky techcrunch.com, kde sa pod článkom objavilo aj zopár vtipných komentárov :)

 

Uvidíme teda, či sa na niečo podobné odhodlajú „o pár rokov“ aj naši operátori. Vidíte v tejto službe budúcnosť? Využili by ste ju?

Zdroj: techcrunch.com