Úvod Novinky Android iGrill prichádza na zariadenia s Androidom

iGrill prichádza na zariadenia s Androidom

1

Príslušenstvo iGrill spočíva v digitálnom meracom zariadení teploty a aplikácie, pričom tieto dva prvky spojíte pomocou technológie Bluetooth. Aplikácia iGrill je k dispozícii pre iOS už doslova niekoľko rokov a konečne sa dočkali aj Android používatelia radi sa obracajúci v kuchyni alebo pri grile. O čo teda ide?

Teplotné čidlo iGrill merača umiestníte do rúry alebo grilu na váš pripravovaný pokrm, napríklad kura a merač sníma teplotu a čas. Takto môžete sledovať spomínané veličiny na displeji meracieho zariadenia. Samozrejme ale, že sa vám nebude chcieť stáť pri grile. Preto merač spárujete s vaším Android zariadením, kde môžete priebeh prípravy sledovať a nastaviť si prípadné upozornenia.

Takto môžete vo vedľajšej miestnosti pozerať televízor alebo si kľudne zdriemnuť a nemusíte sa báť, že na pečenie zabudnete a zhorí vám kuchyňa. Celkom šikovný vynález. iGrill zariadenie stojí okolo 80 amerických dolárov a aplikácia je bezplatná. Pozrite si promo video, ako funguje iGrill systém v praxi.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=MEFntbudC6k‘]

[app]com.igrill[/app]

zdroj: androidauthority.com