Úvod Novinky Dokovacia stanica pre Samsung Galaxy Note 2 za $99.99

Dokovacia stanica pre Samsung Galaxy Note 2 za $99.99

2

Vlastníte, malý tablet ale zároveň veľký smartfón, Galaxy Note 2 od Samsungu? V tom prípade by sa vám určite hodila dokovacia stanica, vďaka ktorej dokážete jednoducho premeniť toto skvelé Android zariadenie na niečo oveľa zaujímavejšie.

Dokovacia stanica, od spoločnosti Samsung, pozostáva z HDMI konektoru pre pripojenie obrazového výstupu (napr. monitoru), konektoru pre pripojenie zvukového výstupu (napr. reproduktoru, slúchadiel) a 2x USB konektoru pre pripojenie vstupného zariadenia (napr. klávesnica, myška). Obsahuje, dá sa povedať všetko, čo potrebujete na vytvorenie alternatívy za stolný počítač, samozrejme s operačným systémom nachádzajúcim sa v pripájanom mobilnom zariadení, v tomto prípade Galaxy Note 2 s Androidom.

Zakúpiť túto stanicu je možné prostredníctvom oficiálneho obchodu www.samsung.com za 99.99 amerických dolárov, no podľa všetkého majú takúto možnosť len zákazníci z USA (ak sa neodosiela tovar mimo USA), na www.samsung.sk sme sa podobného produktu zatiaľ nedopátrali, uvidíme, či časom teda pribudne do ponuky.

Ak ste objavili túto dokovaciu stanicu pre Galaxy Note 2 niekde dostupnú aj pre slovenských zákazníkov, dajte nám vedieť.

Zdroj + foto: engadget.com, samsung.com