Úvod Výrobcovia LG Je toto nový Nexus od LG?

[Aktuálne] Je toto nový Nexus od LG?

0

V posledných týždňoch k nám prúdili informácie o tom, že ďalší Nexus bude postavený na populárnom LG Optimus G. Dnes vám však prinášame fotky, ktoré tieto tvrdenia môžu nadobro potvrdiť. Na fotkách je smartphone, ktorý sa podobá na nedávno predstavený Optimus G, tak ako sme predpokladali, pozerať sa budete na 4.7 palcový displej s rozlíšením 1280 x 768 pixelov a poháňať ho bude 1.5 GHz procesor Snapdragon S4 Pro vyrobený Qualcommom. Fotky by ste si mali odfotiť 13MPx fotoaparátom.

Viac dôkazov musíme ďalej hľadať na obrazovke „Informácie o telefóne“, kde sa číslo modelu zobrazuje ako „Fully JellyBean on Mako“ – Mako je druh žraloka. Aby ste boli v obraze, všetky Nexusy dostali pomenovanie po nejakej rybe. Označenie na telefóne nám napovedá, že ide o číslo E960, ktoré Droid Life spozoroval a pripísal ho neznámemu Nexusu od LG, ktorý prednedávnom prešiel cez FCC testy.

Ruský web Baraholka nahral niekoľko fotografií s týmto záhadným zariadením. Ako je vidieť z fotiek, pozeráte sa na lesklý zadný kryt (známy z LG Optimus G) a zaoblené rohy, ktoré sú typické pre Nexus zariadenia.

Predstavený by mohol byť už na konci Októbra, takže čakať už nebudeme veľmi dlho.

Galéria

[nggallery id=149]

Zdroje: Baraholka, The Verge