Úvod Neprehliadnite vlavo Na fotkách sa objavilo záhadné zariadenie od HTC – Ide o 5...

Na fotkách sa objavilo záhadné zariadenie od HTC – Ide o 5 palcového rivala Galaxy Note?

0

Na čínskom fóre sa objavili fotky záhadného, doposiaľ neznámeho zariadenia od HTC. Viete však čo? Vyzerá výborne! Zatiaľ nemáme žiadne iné informácie, takže budeme musieť špekulovať. Dohady sú také, že HTC má pracovať na 5 palcovom zariadení, ktoré má byť priamou konkurenciou Galaxy Note.

 

Po bokoch je vidieť na červeno sfarbené hliníkové telo a na spodku známa trojica tlačidiel. Zadná strana vyzerá veľmi podobne tej, ktorú má HTC One X, takže by sme neočakávali vymeniteľnú baterku a ani slot na SD kartu. Možno to je CDMA verzia One X, kto vie? Po tom ako sa na GLbenchmark objavili výsledky, ktoré indikovali, že HTC má plány vydať 5 palcový telefón s 1080p displejom. Ruku do ohňa by som za to rozhodne nedla, hlavne pri finančných problémoch HTC, no a čo sa týka 1080p displeja na 5 palcovom zariadení, jednoducho mi to nepríde praktické.

Čo si však myslíte vy? Ide o novinku od HTC alebo je to len prerobaný One X? A čo 1080p displej? Je to príliš alebo je to pre 5 palcový displej ideál? Dajte nám vedieť!

Zdroj: Phone HK, The Verge