Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Ustrážte si svoje výdavky

Tip na aplikáciu: Ustrážte si svoje výdavky

5

V obchode Google Play sa objavila úplne čerstvá aplikácia, ktorej tvorcovia sú naši susedia z Čiech a úlohou aplikácie je pomôcť vám s vašimi výdavkami. Aplikácia je okrem českého jazyka lokalizovaná aj do angličtiny a prináša množstvo zaujímavých funkcii.

Expense Tracker má jednoduché užívateľské prostredie a samotný chod aplikácie prebieha offline, takže nie ste obmedzený prípadným dátovým tarifom alebo cestou do zahraničia.

  

Vaše výdaje môžete viesť v rôznych svetových menách ako napríklad dolár alebo euro súčasne a nechýba široká kategorizácia ako potraviny, zábava a podobne. Pokiaľ vám nejaká položka chýba, kľudne si ju môžete vytvoriť a okrem toho aplikácia vytvára štatistiky a rebríček vašich top výdavkov, čo vás môže viesť napríklad k úspore prostriedkov v danej kategórii a podobne.

  

Expense Tracker obsahuje šikovný widget vďaka ktorému vložíte nové údaje, alebo skontrolujete štatistiku behom chvíľky. Aplikácia pri testovaní na Androide 4.0 ICS bežala stabilne a svižne. Cena za aplikáciu je 0,80 € čo je naozaj málo a podporíte tým vývojárov, ktorý budú aplikáciu zdokonaľovať a vyvíjať nové. Pozrite si krátke promo video s popisom funkcii.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HdTjIYxXBGc[/youtube]

[app]com.steepmax.expenses[/app]