Úvod Neprehliadnite vlavo Sudkyňa Lucy Koh reagovala na súdne podanie od Apple: „Fajčili ste crack?“

Sudkyňa Lucy Koh reagovala na súdne podanie od Apple: „Fajčili ste crack?“

2

Ďalšie správy zo súdneho pojednávania označovaného tiež ako „cirkus“ medzi dvoma technologickými gigantami Apple a Samsung priniesli expresívne vyjadrenia sudkyne Lucy Koh na adresu spoločnosti Apple. Môžu za to podania návrhov zo strany právneho zástupcu tejto spoločnosti.

Právnik Apple-u podal súdu 75 stranový dokument s 22 svedectvami, ktoré mali vyvrátiť tvrdenia a obhajobu Samsungu v hlavnom pojednávaní. Pochopiteľne sa stále jedná o patenty a duševné vlastníctvo oboch spoločností. Právnik William Lee si od sudkyne vypočul: „Pokiaľ ste nefajčili crack musí vám byť jasné, že takéto svedectvo nebudem prednášať“.

Podľa názoru Lucy Koh celé problémy pramenia z dĺžky inkriminovaného dokumentu a jeho samotné čítanie by trvalo extrémne dlho, čo sudkyňa označila za plytvanie drahocenného času súdu. Táto sudkyňa bola od začiatku za to, aby sa spoločnosti dohodli mimosúdne a jej samotné operovanie na tomto procese je tak trochu lákadlom vzhľadom na jej vyjadrenia a všeobecnú podráždenosť z toho, že musí súdiť tak malichernú „hádku“ dvoch spoločností, ktoré sa mimo iné škriepia aj o dizajnové prvky, ako ktorá spoločnosť mala skôr „originálny“ dizajn čierneho obdĺžnika s oblými rohmi. Úsmevné.

Celkom zábavná bola aj reakcia právnika Lee-ho, ktorý na otázku o konzumácii drog s kamennou tvárou odpovedal: „Nie, nefajčil som crack“.

zdroj: phandroid.com