Úvod Neprehliadnite vlavo Spoločnosť Beats Electronics chystá svoj vlastný smartfón s Androidom a Beats UI,...

Spoločnosť Beats Electronics chystá svoj vlastný smartfón s Androidom a Beats UI, ktorý by mal vyrábať HTC

0

Známa spoločnosť Beats Electronics plánuje pravdepodobne rozširovať svoje divízie. Po začatí spolupráce divízie Beats by Dr. Dre s HTC sa predaj Android smartfónov, ktoré boli výsledkom tejto spolupráce, miesto zvyšovania, skôr znižoval.

Pri sérii One sa teda HTC rozhodla odstrániť z balení slúchadlá Beats a ponechala v zariadeniach len špeciálny audio softvér. Ten umožní ovládať pripojené Beats slúchadlá pomocou mini-ovládaču, ktorý majú na kábliku. No plány do budúcna nakoniec naďalej zostávaju, ešte sa ale dokonca, poďla informácií, aj rožšíria. HTC by tak mala navrhnúť a začať produkovať Beats Android smartfón aj so špecialne upraveným užívateľským prostredím Beats UI.

Okrem informácií o pripravovanom smartfóne, padli slová aj na Beats TV a konkurenciu pre Google Play obchod/iTunes od Apple. Beats smartfón by tak mal mať možnosť sa jednoducho pripojiť na Beats TV a slúžiť ako ovládač.

Značka Beats a jej produkty, ktoré navrhuje jej tvorca, rapper a producent Dr. Dre, sú v USA veľmi obľúbenými, najmä medzi celebritami z Hollywoodu, takže sa dá očakávať, že bude mať takýto krok od Beats Electronics veľký úspech.


Lil Wayne a jeho Beats slúchadlá za 1 000 000 amerických dolárov

Zdroj: androidandme.com