Úvod Aplikácie Revolučné prostredie pre Android tablety Chameleon je k dispozícií v Google...

Revolučné prostredie pre Android tablety Chameleon [Beta] je k dispozícií v Google Play Store

0

O projekte Chameleon sme písali nejeden článok. V súčasnosti si už môžete tento zaujímavý nápad vyskúšať aj na Vašom Android tablete, je totiž v Google Play Store dostupný ako Beta. Chameleon je v skratke užívateľské prostredie optimalizované pre tablety, ktorého cieľom je sprístupniť všetky pre Vás dôležité informácie na jednom mieste.

Užívateľské prostredie Chameleon ponúkne úpravu zdrojov informácií tak, aby majiteľovi Android tabletu vedel poskytnúť všetko priamo na Home Screen-e. Vlastne všetko, čo potrebuje mať k dispozícií na jednom mieste, bez potreby spúštať samostatné jednotlivé aplikácie (Počasie, Mail, RSS Zdroje, Kalendár a kopu iného). Nechýba mu ani pekné grafické spracovanie. Beta verzia je už k dispozícií na Google Play Store pre nedočkavých užívateľov, ktorí si ju zakúpili v predpredaji (Kickstarter) alebo boli predregistrovaní.

Chameleon prinesie užívateľom krajší, praktickejší a informatívnejší Home Screen v ich Android tabletoch. Vývojári ukázali, že taký názov, aký mu dali, má aj svoje opodstatnie, pretože dokáže rozpoznať tváre užívateľa, podľa čoho určí, aký profil spustí. To ho robí prispôsobivým pre každého zvlášť.

Podobné užívateľské prostredie by mal mať každý tablet integrované už od samého výrobcu, pretože Home Screen len s hromadou ikoniek aplikácií na veľkom displeji je trošku neefektívny, a budí dojem, že sa jedná len o väčší mobilný telefón (napr. iPad).

 

 

[app]com.chameleonlauncher.preorder[/app]

 

Zdroj + foto: Google Play Store