Úvod Aplikácie Android aplikácia Zľavomat vám pomôže nájsť tú najlepšiu zľavu v smartfóne

Android aplikácia Zľavomat vám pomôže nájsť tú najlepšiu zľavu v smartfóne

0

V súčasnosti sa so zľavovými portálmi akoby roztrhlo vrece, nie je sa čomu ani čudovať. Ľudia jednoducho šalejú, ak im predložíte kopu zliav a akcií na rôzny tovar od dovoleniek až po elektroniku. Medzi najnavštevovanejšie zľavové portály určite patrí aj www.zlavomat.sk, ktorý okrem iného ponúka svoju Android aplikáciu pre pohodlnejšie vyhľadávanie v jeho ponuke.

„S aplikáciou Zľavomat máte, skrátka, tie najlepšie akcie vždy po ruke!

Zlavomat.sk prináša každý deň kulinárske zážitky, skrášľovacie
procedúry, módne doplnky, vstupenky na rôzne akcie a ďalšie skvelé ponuky.
Vždy s bezkonkurenčnými zľavami až 90 % vďaka kolektívnej
 kúpnej sile“

Hore uvedený popis Android aplikácie Zľavomat dokonale vystihuje podstatu a účel. Má grafické spracovanie v prehľadnej forme s peknými detailami. Navigáciu a ovládanie aplikácie môžem tiež pochváliť, je naozaj radosť listovať v ponukách obrovského množstva akcií a zliav, ktoré Zľavomat vlastní v svojej databáze.

Medzi veľké výhody aplikácie môžem zaradiť to, že ak napríklad vlastníte voucher (tzn. máte zakúpenu zľavu) reštaurácie, v ktorej momentálne ste, môžete zľavu uplatniť preukázaním špeciálneho kódu v tejto aplikácii na displeji. Nechýba ani upozornenie na končiacu platnosť voucherov.

 

Tlačová správa

Zlavomat.sk je prvý portál hromadného nakupovania na Androide

60% mobilných návštev portálu využíva Android

Zlavomat.sk predstavil svojim klientom mobilnú aplikáciu určenú pre telefóny s operačným systémom Android. Tento systém tak doplnil predchádzajúce aplikácie pre užívateľov Nokia a iPhone (všetky nájdete na www.zlavomat.sk/mobil/). Zlavomat sa tak stal prvým slovenským portálom hromadného nakupovania, ktorý ponúkol užívateľom Androidov (verzie 1.6+) možnosť pohodlne si objednávať zľavnené tovary a služby z všetkých telefónov.   

 „Rýchle zľavy, obmedzené počtom ponúkaných kupónov sú tak už prístupné pre všetkých našich fanúšikov, kdekoľvek sa v danej chvíli nachádzajú.“ hovorí Tomáš Sroka, riaditeľ Zlavomat.sk. „Prehľadnosť a užívateľská jednoduchosť sú v aplikácii samozrejmosťou. Aplikáciu plánujeme ďalej rozvíjať.“

Podľa analýzy zlavomat.sk až 10 % návštev stránky prichádza z mobilných telefónov a z nich 60% pracuje s Androidom. Podiel ukončených objednávok z telefónov viditeľne rastie a nová „zľavová“ aplikácia pre Android má tento rast výrazne zrýchliť.

[app]cz.ulikeit.zlavomatapp[/app]