Úvod Neprehliadnite vlavo Android 4.1 Jelly Bean pre Samsung Galaxy S2 a Galaxy Note už...

Android 4.1 Jelly Bean pre Samsung Galaxy S2 a Galaxy Note už v 4. štvrťroku

2

Určite všetkých majiteľov svojich Android hračiek zaujíma kedy, a či vôbec bude jeho zariadenie aktualizované na najnovšiu verziu operačného systému Android 4.1 Jelly Bean. Momentálne sa objavili prvé, zatiaľ neoficiálne informácie o update pre populárne Samsung modely Galaxy S2 a Galaxy Note.

S určitosťou vieme povedať, že kórejský výrobca bude tieto zariadenia aktualizovať, otázkou zostáva len kedy. Najnovší Android bude treba dôkladne otestovať a optimalizovať pre každý konkrétny model a podľa všetkého by sme sa mohli oficiálneho update-u dočkať už v štvrtom štvrťroku tohto roka. Informácie zverejnila fanstránka Samsungu, ktorá prinášala relatívne presné informácie o dátumoch aktualizácii, ktoré prebiehali v minulosti.

Majitelia aktuálnej vlajkovej lode spoločnosti, Samsungu Galaxy S3, sa môžu tešiť na update koncom tretieho štvrťroku. Samozrejme sa objavia mierne časové odlišnosti vzhľadom na krajinu poprípade operátora. Otázkou zostáva tiež, s akým Androidom príde očakávaný model Samsung Galaxy Note 2, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta na podujatí IFA v Berlíne 29. augusta. Hneď ako sa dozvieme nejaké nové informácie, určite vám dáme vedieť. Zatiaľ musíme byť trpezlivý a počkať na oficiálne stanovisko Samsungu.

zdroj: androidcentral.com