Úvod Neprehliadnite vlavo Veľká letná a narodeninová súťaž so Samsungom: Vyhrajte štýlový Audio Dock pre...

Veľká letná a narodeninová súťaž so Samsungom: Vyhrajte štýlový Audio Dock pre váš smartphone

0

Leto je plné pekných zážitkov, teplého počasia a dovoleniek. Je tu však aj ďalšia príležitosť niečo osláviť. Narodeniny AndroidPortal.sk! 15. Júla boli naše prvé narodeniny a chceme to osláviť poriadnom štýle. Doslova. Spoločnosť Samsung opäť ukázala, že si svojich zákazníkov a fanúšikov váži a do našej narodeninovo-letnej súťaže venovala darček, ktorý by potešil nejedného! Čítajte ďalej a dozviete sa ako vyhrať audio dock DA-E651!

V prvom rade sa možno pýtate, čo tento audio dock dokáže. Pripravili sme prehľad jeho funkcií, ktorý si môžete prečítať tu.

Graf ceny produktu Samsung DA-E651 poskytuje server Heureka.sk
 

Ako vyhrať

Zapojenie do súťaže je jednoduché. Jediné, čo budete musieť spraviť, je zodpovedať jednu otázku ohľadom ceny, ktorú môžete vyhrať. Ak sa vám ju podarí zodpovedať správne, budete zaradení do zlosovania, ktoré prebehne presne 30 dní po tom, ako u nás v redakcii preklopíme presýpacie hodiny.

Súťažná otázka

„Ako sa volá technológia, ktorá na audio docku DA-E651 umožňuje bezdrôtové prehranie pesničiek?“

a Rafflecopter giveaway

Odpovede na otázku zadávajte priamo do okna, ktoré je nad vami, výhercu potom náhodne vylosujeme pomocou scriptu z Random.org. Vedeli by ste si takýto audio dock predstaviť u vás doma? Ak sa chcete dozvedieť o nových súťažiach, recenziách a tipoch na aplikácie ako prví, „lajknite“ našu Fanpage. :)

[no_toc]