Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung Galaxy Note 2 by mal byť predstavený už 30. Augusta v...

Samsung Galaxy Note 2 by mal byť predstavený už 30. Augusta v ďalšej z Unpacked udalostí

1

Prvý Samsung Galaxy Note bol predstavený v Septembri 2011 počas IFA trade show a vyzerá to tak, že jeho nástupca, Galaxy Note 2, bude ohlásený na tohtoročnom predstavení elektronickej výstavy v Nemecku. Samsung údajne pripravuje špeciálnu Unpacked udalosť 30. Augusta, deň pred začatím IFA 2012. Hviezdou podujatia by mal byť Galaxy Note 2.

Novinky dorazili až z Ázie, kde DDAily píšu o tom, že výrobca Android zariadení z Južnej Kórei naplánoval na 30. Augusta špeciálnu udalosť, ktorá je už potvrdená. Mala by sa konať v Berlíne o 19:00 CET.

Aj takto by mohol vyzerať nový Galaxy Note 2

Podľa toho istého zdroju by mal mať Galaxy Note 2 5.5 palcový displej, čo je o 0.2 palca viac než jeho predchodca, no bude mať tenší rámik. Zariadenie by mal poháňať štvorjadrový procesor od Samsungu, pravdepodobne Exynos 4 štvorjadrový procesor, ktorý momentálne používa Galaxy S3, mal by mať podporu S Pen, 3G a 4G LTE konektivitu. Očakáva sa, že zariadenie predstavia s Android 4.1 Jelly Bean, no to sa momentálne nedá potvrdiť.

Správa, ktorá bola publikovaná ešte pred touto tvrdila, že Samsung robí všetko preto aby svoj nový Galaxy Note pretlačil do obchodov pred tým ako to spraví Apple so svojim novým iPhonom šiestej generácie, ktorý sa má spustiť už v Októbri, takže by nás vôbec neprekvapilo ak by sme Galaxy Note 2 v obchodoch stretli už v Septembri.

Čo hovoríte na nový Note 2 vy? Je veľký displej niečo na čom vám záleží alebo je to len výdobytok bez ktorého sa zaobíde každý?

Zdroj: AndroidAuthority, DDaily