Úvod Aplikácie 5 najlepších Android aplikácií posledného týždňa #2

5 najlepších Android aplikácií posledného týždňa #2

0

Znovu je tu víkend, koniec týždňa a to znamená, že je tu ďalšia porcia najlepších aplikácií a hier posledného týždňa! Ubehlo nám to rýchlejšie než sme si mysleli a tak je čas zrekapitulovať čo sa udialo a čo sa udeje. Teraz sa poďme pozrieť na 5 aplikácií a hier, ktoré by ste si mali vyskúšať.

Word Lens

Nehovoríte cudzími jazykmi? Nedarí sa vám vyznať v hatlapaninách v niektorých štátoch? Vchádzate do nesprávnych dverí na záchodoch? Máme pre vás riešenie, keď Word Lens preloží všetko, čo predložíte pred kameru svojho smartphonu.

[app]com.questvisual.wordlens.demo[/app]

[app]com.questvisual.wordlens[/app]

Swords and Soldiers

Dejiny dokážu byž vtipné – od „víťazov“, Simona Schama alebo Davida Starkeyho máme len najmenšie tušenie toho, aké dejiny boli v skutočnosti. Čo ak boli Vikigovia posadnutí opekačkami, ako viete, či Aztékovia neuctievali veľkú papriku a či čínska láska k výbušninám neprerástla k niečomu väčšiemu. Presne, nijako. Scéna nastavená, očakávania naladené; vitajte v Swords and Soldiers

[app]com.twotribes.sns.demo[/app]

[app]com.twotribes.sns[/app]

Major Mayhem

Major Mayhem bol spustený v Piatok ráno a ponúka rýchlu a zbesilú akciu s krásnou grafikou a prepracovanými postavičkami. Ovládanie je jednoduché – len tapnite na cieľ a postavička tam namieri a spustí paľbu. Najlepšie na tom je to, že Major Mayhem je zadarmo s in-app možnosťami pre zakúpenie pár vylepšení, ak vás hra naozaj chytila.

[app]com.turner.asmajormayhem[/app]

Where’s My Perry

Logika, zábava a pekná grafika, aj tak by sa dala definovať zábavna hra Wheres My Perry, v ktorej bude mať za úlohu, pomocou reálnej fyziky, riešit rôzne úlohy.

[app]com.disney.WMP[/app]

 

Amazing Alex

Vďaka profesorovi Brianovi Coxovi, profesorovi Stephenovi Hawkingovi a Doktorovi Brianovi Mayovi fyzika nikdy pred tým nevyzerala tak zaujímavo. Za príklad si zoberte Angry Birds a Where’s My Water a teraz sa pozrite na Amazing Alex. Školák, ktorého zaujíma fyzika a kombinovanie niekoľkých predmetov a ich akcií a reakcií aby dosiahol jednoduchý úkon.

[app]com.rovio.amazingalex.trial[/app]

[app]com.rovio.amazingalex.premium[/app]

[app]com.rovio.amazingalexHD[/app]