Úvod Hry Tip na hry: Stiahnite si 5 retro kúskov!

Tip na hry: Stiahnite si 5 retro kúskov!

0

Moderné a graficky náročné hry sú určite skvelé, ale kedy si nám k radosti stačilo podstatne menej.  Aj na modernej platforme ako je Android si môžete zahrať nostalgické hry z minulosti. Pripravili sme pre vás päť hier, ktoré budete určite poznať.

hh

Pac-man

Kto by si nepamätal žltú hlavu, ktorá zbiera guličky a vyhýba sa rôznym duchom? Pravidlá a spôsoby hrania zostali zachované, ale vylepšila sa trošku grafika, takže hranie bude určite príjemnejšie.

[app]namco.pacman.cedemo[/app]

Tetris

Možno nie je v hernom svete ani nič slávnejšie ako Tetris. Vďaka svojmu jednoduchému princípu a zároveň stúpajúcej náročnosti si získala milióny hráčov po celom svete a niektorí ju hrávajú doteraz na špeciálnych mobilných herných Tetris konzoliach. S dotykovým displejom dostala hra nový rozmer a znovu si môžete zaspomínať na minulosť pri ukladaní kociek roznych pravidelných tvarov.

[app]com.ea.tetrisfree_row[/app]

Snake

Tak ako bol v minulosti populárny výrobca mobilných telefónov Nokia, bola populárna aj hra Snake. Spravte zo svojho Android zariadenia dočasne starú Nokiu a dosiahnite so svojim rastúcim hadom čo najväčšie skóre, ako ste sa o to pokúšali kedysi.

[app]com.dsd164.snake97[/app]

Bomberman

Princíp tejto Android hry je podobný ako tej z minulosti a svoje schopnosti si môžete otestovať v hre proti až štyrom oponentom, s ktorými sa spojíte cez bluetooth. Na výber máte z rôznych bômb, neviditeľnosť a podobné vymoženosti.

[app]com.jdroid.bomberman[/app]

Pong

Táto hra patrí k prvým hrám vôbec, ktoré mali široké spektrum používateľov naozaj dávnej minulosti. Je až smiešne ako kedysi táto hra patrila k návykovým a vysoko zábavným pri pohľade na dnešné kúsky ako Death Space alebo GTA. V jednoduchosti je krása.

[app]agurapps.games.ultimatePong[/app]