Úvod Neprehliadnite vlavo Rifle s priehľadnými vreckami pre tých, ktorým sa nechce vyťahovať mobil z...

Rifle s priehľadnými vreckami pre tých, ktorým sa nechce vyťahovať mobil z vrecka

0

Už keď si začínate myslieť, že ľudia neprídu s ďalším divným výtvorom, tak narazíte na kocept, po ktorom sa budete chytať za hlavu. Predstavujeme vám novú generáciu riflí, pre všetkých geekov, ktorým sa nechce zakaždým vyťahovať telefón z vrecka.

Delta 415 Wearcom jeans prišli aby nás ušetrili pred všetkými tými problémami, ktoré máme pri prístupe k smartphonu. Tieto naozaj premyslené nohavice vám ušetria kopu času tým, že sa k telefónu dostane bez toho aby ste ho museli vytiahnuť z vrecka.

 

Tieto naozaj premyslené nohavice v sebe nesú jedno tajomstvo. Priesvitné vrecko! A ak by ste si začínali myslieť, že to je všetko, tak ste na veľkom omyle! Dizajnéri dokonca mysleli aj na situácie, kedy by ste radšej neukázali vašu hrdosť v podobe smartphonu a tak si ho kľudne môžete zazipsovať a nikto ani nebude tušiť čo za poklad to vo svojích nohaviciach schovávate.

Okrem fakt luxusného prevedia v týchto džínsoch naozaj nevidíme absolútne žiadne využitie, no necháme vás si spraviť vlastný úsudok. Možno by sa to hodili na testy v škole ako pomôcka pri ťahákoch, no to je asi tak všetko. Pri $160 cene je však potencionálnych zákazníkov minimum.

[nggallery id=125]

Čo si teda o nich myslíte vy? Kúpili by ste si takýto módny výtvor? My už máme objednané tri kusy.

Zdroj: Gizmodo