Úvod Hry Novinky v Play Store: NOVA 3 a Tiger Woods PGA TOUR 12

Novinky v Play Store: NOVA 3 a Tiger Woods PGA TOUR 12

0

V Google obchode s aplikáciami a hrami sa objavili dve herné pecky, za ktoré si síce priplatíte, no určite stoja za to. očakávaná NOVA 3 stojí 5,49 € a za hranie golfu alá Tiger Woods dáte 4,02 €.

Tretí diel jednej z najlepších FPS hier je konečne tu, a pri hraní z pohľadu prvej osoby sa môžete tešiť na  skvelú grafiku. Ľudstvo sa konečne vracia po rokoch vyhnanstva na zem a čaká vás futuristický boj v celej galaxii v 10 úrovniach a vo vojnou poničených prostrediach.

V multiplayer móde sa môže pripojiť až dvanásť hráčov, ktorý otestujú svoje hráčske schopnosti v 6 herných režimoch. (Capture the Point, Free-for-All, Capture the Flag. atď) na 6 rôznych mapách.

[app]com.gameloft.android.ANMP.GloftN3HM[/app]

 

Pokiaľ sa aspoň trochu zaujímate o golf, táto hra je pre vás ako stvorená. Okrem Tigera Woodsa budete odpalovať loptičky aj s ďalšími svetovými hráčmi ako Anthony Kim, Paula Creamer, Natalie Gulbis, Paul Casey, Jim Furyk, Zach Johnson a Camilo Villegas. Pri svetových menách nechýbajú ani svetové lokácie PGA Tour ako Pebble Beach, St Andrews, TPC Sawgrass, Hazeltine, Doral, TPC Boston a Greenbrier.

Po grafickej stránke je hra skvelá, nechýbajú štyri herné módy a vyzvať môžete aj svojho známeho pomocou Wi-Fi alebo Bluetooth párovania.

[app]com.ea.twpgatour12_NA[/app]