Úvod Hry EA: Vybrané tituly so zľavou až 40%

EA: Vybrané tituly so zľavou až 40%

0

Zajtra je Deň otcov. Ak patríte medzi tých čo si všetko nechávajú na poslednú chvíľu a pre svojho otecka stále nič nemáte tak vám pomôžeme.

 

 

Spoločnosť EA sa rozhodla, že pri príležitosti tohto sviatku poskytne všetkým zanieteným hráčom, milovníkom Androidu, ale aj obyčajným ľuďom možnosť zakúpiť si vybrané tituly z ich dielne za zvýhodnené ceny.

Ak váš otec zhodou náhod vlastní Android smartphone a viete, že si raz za čas rád aj niečo na ňom zahrá proti nude, tak si môžete definitívne vydýchnuť lebo práve ste našli dokonalý darček v prípade, že otec nevlastní  ani jednu z ponúkaných hier.

Síce sa jedná len o 4 hry ale myslím, že každý si vyberie nakoľko sa jedná o tituly z rozdielnych kategórií. Pre ocinov, ktorí si občas radi zastrieľajú je k dispozícii Dead Space. Naopak pre zanietených alebo len príležitostných športovcov je tu všetkým známa FIFA 12 kde sa každý otecko môže aspoň na chvíľu stať profesionálnym športovcom a doviesť svoje družstvo k zaslúženému víťazstvu. Ak je naopak váš otec srdcom aj dušou cestný pirát tak Need for Speed: Hot Pursuit  je pre neho ideálny darček. Predsa pre žiadneho cestného piráta neexistuje lepší darček ako možnosť uháňať 300 Km/h v Lamborghini aj keď len na displayi smartfónu. Posledný titul je pre milovníkov oddychu v pravom slova zmysle, pre nich je tu nachystaná obľúbená oddychovka Plants VS Zombies, pri ktorej nejeden živiteľ rodiny rád vypne po náročnej smene v práci.

Dúfame, že týmto článkom sme vám dali dokonalý tip na to, ako svojho otca potešiť darčekom ku tomuto sviatku aj keď na poslednú chvíľu.

Touto cestou taktiež gratulujeme ku tomuto sviatku všetkým otcom ktorí si tento článok prečítajú a taktiež otcovi Androidu Andymu Rubinovi.

[app]com.ea.deadspace_row[/app]

[app]com.ea.game.fifa12_row[/app]

[app]com.eamobile.nfshp_na_wf[/app]

[app]com.popcap.pvz_na[/app]