Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Papyrus Beta, rýchle a jednoduché poznámky

Tip na aplikáciu: Papyrus Beta, rýchle a jednoduché poznámky

0

Vlastníte Android zariadenie so stylusom (perom) a chcete alternatívnu aplikáciu, kde si môžete písať rýchlo a jednoducho poznámky? Tak určite oceníte skvelú aplikáciu Papyrus, ktorá slúži ako ekologická náhrada za papier. 

Umožní vám vytvoriť svoje poznámkové zošity, do ktorých môžete veselo písať koľko len potrebujete. Všetky zošity sa vám zobrazia v prehľadnej forme, kde budete vidieť náhľad, názov, dátum vytvorenia a dátum editovania. Dôležité sa dajú označiť a zobrazia sa aj na špeciálne vyhradenom mieste.

Aplikácia Papyrus ponúka užívateľské prostredie na štýl Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich. Ak vlastníte Galaxy Note 5.3, v nadstaveniach si môžete aktivovať S Pen a na dotyk prsta nadstaviť jednu z viacerých funkcií (napr. mazanie, písanie…). Nechýba ani export do PDF súboru pre tlač alebo odoslanie a výber farby, či hrúbky čiar pri písaní.

Aplikácia je použiteľná aj bez stylusu (pera), no menej efektívna, pretože písať s prstom nie je najväčšia zábava. Na Google Play je dostupná zdarma.

Podpora aktívneho pera zahŕňa:
– HTC Flyer, HTC Jetstream, HTC EVO View 4G (HTC Scribe Pen)
– Lenovo ThinkPad Tablet
– Samsung Galaxy Note (S Pen)

 

Video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AXiwA6zAUi0&feature=youtu.be[/youtube]

[app]com.steadfastinnovation.android.projectpapyrus[/app]

 

Zdroj + foto + video: Google Play Store