Úvod Neprehliadnite vlavo Českí vývojári oslavujte. Od dnes môžete bez problémov predávať aplikácie na Play...

Českí vývojári oslavujte. Od dnes môžete bez problémov predávať aplikácie na Play Store!

4

Doteraz bol predaj aplikácii na Play Store pre niektoré krajiny problém, pretože Google im neumožnil vytvoriť Android Developer účet v danej krajine, a museli preto využívať rôzne „obchádzky“ cez účty v zahraničí.

Od dnes do zoznamu podporovaných krajín okrem Českej republiky pribudli aj Izrael, Poľsko a Mexiko. Našu krajinu to obišlo, a kedy sa tak stane aj u nás, je vo hviezdach. Jediné, čo musíte urobiť aby ste mohli začať, je navštíviť Android Developer konzolu, vyplniť formulár a vytvoriť nový účet. Na vývojárskom blogu sa hovorí:

„Okrem toho odporúčame všetkým vývojárom navštíviť Developer konzolu čo najskôr a stanoviť ceny svojich produktov v menách týchto nových krajín. Zostaňte naladení na ďalšie nové informácie ohľadom zavádzania našej novej platobnej infraštruktúry pre kupujúcich a predávajúcich po celom svete.“ 

Všetkým vývojárom želáme veľ úspechov pri práci na ich projektoch, a pokiaľ ste vy sami vývojárom, kľudne sa nám ozvite a radi o vašom projekte, aplikácii alebo hre napíšeme.

 

[talkandroid.com]