Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: LED notifikácia FlashBlink

Tip na aplikáciu: LED notifikácia FlashBlink

3

LED diódu na svojom smartfóne používame okrem fotografovania aj ako užitočné pomocné svetlo vďaka aplikáciam, ktoré sú na to určené a na Play Store ich je niekoľko. Ale napadlo vás niekedy použiť LED diódu napríklad na upozornenie prichádzajúceho hovoru?

Ľudia z XDA-Developers, konkrétne jeden z nich s nickom Faiyyaz vymyslel aplikáciu, ktorá slúži na takéto upozornenia. Urobil tak po niekoľkých žiadostiach od užívateľov, ktorý hľadali práve niečo podobné a zhodnotil to ako dobrý nápad. FlashBlink je úplne jednoduchá aplikácia a ponúka už štandardnú funkciu pomocného svetla alebo teda baterky, a druhou možnosťou je zapnutie/vypnutie upozornenia pomocou LED na prichádzajúci hovor a sms správu. Vývojár testoval aplikáciu na Samsungu Galaxy SII s Androidom 4.0.3 a fungovala bez problémov. My sme testovali na HTC HD2 s Androidom 4.0.3 a taktiež pracovala tak ako mala.

 

Jemnou prekážkou je fakt, že sa nenachádza na Play Store ale môžete si ju stiahnuť TU a pred jej nainštalovaním musíte v nastaveniach povoliť inštaláciu z neznámych zdrojov. Aplikácia sa neustále zlepšuje a pracuje sa na nej a časom môžeme očakávať upozornenia aj na maily, Gtalk a ostatné komunikačné služby a aplikácie.

 

[androidauthority.com]