Úvod Aplikácie Wunderlist: Váš liek na alzheimera

Wunderlist: Váš liek na alzheimera

0

Aj vám sa stáva že máte za deň urobiť 10 vecí a dokážete si spomenúť iba na 2 – 3? Možno tento problém vyrieši Wunderlist.

Wunderlist je jednoduchý  zoznam úloh (To do list).  V aplikácií si môžete vytvárať zoznamy a do nich si napísať jednotlivé úlohy. Napríklad idete do obchodu a čo treba nakúpiť? Vytvoríte si zoznam úloh s názvom „Nákup“ a doň vpíšte jednotlivé položky nákupu. Keď už niečo nakúpite, tak jednoducho kliknete na ľavý štvorec vedľa položky a ona sa vám jednoducho odfajkne. Ak máte v zozname položky ktoré treba riešiť prioritne, tak kliknete na päť cípu hviezdičku a ihneď sa položka posunie na prvé miesto v zozname. Niekedy je dobré keď vás úloha upozorní sama. Je tu možnosť nastaviť pripomienky na konkrétny deň a hodinu.

Aplikácia je dostupná pre Android, iOS a aj pre Windows a Mac OS X. Keď si stiahnete aplikáciu do počítača tak môžete jednoducho synchronizovať úlohy s mobilom a naopak.  Wunderlist funguje aj ako web aplikácia. Takže keď sa prihlásite na web stránku http://www.wunderlist.com/ a zadáte svoje prihlasovacie údaje, dostanete sa k svojim zoznamom úloh na akomkoľvek počítači. Svoje zoznamy úloh môžete dať zdieľať vašim kolegom či už cez e-mail alebo priamo cez aplikáciu uvidia novú úlohu.

To najlepšie nakoniec. Celá táto aplikácia je zadarmo. Nezabudnite vždy novú úlohu pridať do zoznamu. Pretože ak už na toto budete pravidelne zabúdať, tak vám už asi nič nepomôže.

Galéria

[nggallery id=66]

Video

[youtube]XsRl-pkI7eM[/youtube]
[app]com.wunderkinder.wunderlistandroid[/app]