Úvod Aplikácie Tip na aplikácie: Ste finančný žralok?

Tip na aplikácie: Ste finančný žralok?

0

Pripravili sme pre vás päť aplikácii, ktoré by vám nemali chýbať pokiaľ sa zaujímate o financie či už profesionálne alebo len tak z dlhej chvíle. Predsa nahodiť pravú tvár Wall Street biznismena nemôže byť až také ťažké. 

Stock

Samozrejme na úvod nesmie chýbať aplikácia, ktorá sa zaoberá akciovými trhmi. Na Markete je ich niekoľko, no táto patrí k tým lepším. Údaje sú synchronizované s Google Finance, môžete si vytvoriť vlastné zoznamy spoločností a sledovať ich akciový vývoj aj spätne v podobe grafu. Nechýba widget na ktorom si môžete okamžite pozrieť stav akcií napríklad vami pridanej spoločnosti HTC alebo Google vzhľadom ku konkurencií Apple.

 

[app]org.dayup.stocks[/app]

 

Business Calendar

Ako správny finančník by ste nemali meškať na žiadne stretnutie, nebodaj na neho zabudnúť! Tento kalendár sa dá kompletne menežovať od upozornení cez rôzne stretnutia až po veľkosti widgetov, ktoré si prispôsobíte presne podľa seba. Nechýba synchronizácia s Google kalendárom, funkcia vyhľadávania, multi zobrazovanie a mnoho ďalšieho!

  

[app]netgenius.bizcal[/app]

 

Currency Converter

Pokaľ vaše obchody siahajú až za hranice eurozóny, táto aplikácia vám bude určite nápomocná. V databáze má všetky svetové meny a prerátavanie súm medzi nimi sa stane hračkou! Aplikácia je jednoduchá a rýchla, nechýbajú grafy a bezproblémovo pracuje v offline režime.

 

[app]com.pocketools.currency[/app]

 

Paypal

Paypal je najpoužívanejšia a najznámejšia internetová peňaženka, bez ktorej sa jednoducho v niektorých internetových obchodoch alebo platbách (ako napr. eBay) ani nepohnete. Táto aplikácia vám dáva možnosť upravovať svoje Paypal konto alebo posielať peniaze a sledovať históriu transakcii v používateľsky príjemnom prostredí.

 

[app]com.paypal.android.p2pmobile[/app]

 

Ako uviazať kravatu

Naškrobené sako patrí k uniforme všetkých finančných žralokov, no osviežiť výzor môžete zaujímavými verziami viazania kravaty. Aby ste si nepolámali prsty alebo sa nebodaj nezaškrtili pri viazaní, táto aplikácia vám poskytne 12 uzlov aj s kompletným postupom viazania.

 

[app]com.artelplus.howtotie[/app]

[no_toc]