Úvod Hry Päť najlepších kartových hier

Päť najlepších kartových hier

0

Prvé „čertove obrázky“ alebo teda karty sa objavili v Číne a do Európy dorazili niekde okolo 14-teho storočia. Od tej doby zabávajú ľudí po celom svete. Existuje xy rôznych hier a druhov kariet no a tie najlepšie si môžete zahrať aj na vašich Android mašinkách!

Solitare

Snáď neexistuje človek čo by túto hru nepoznal. Po celom svete ju hrajú denne milióny ľudí všetkých vekových kategórií a všetci sa s ňou zoznámili hlavne na svojich desktopových počítačoch a laptopoch. Hra nie je nijako zložitá a vaše mozgové závity potrápi na dlhú dobu. Existuje niekoľko modifikácií a pravidiel.

[app]com.mobilityware.solitaire[/app]

Texas holdem poker

Absolútne najznámejšia verzia pokru. Po celom svete sa koná nespočetné množstvo turnajov o obrovské peniaze a tie najznámejšie môžete dokonca sledovať v televízií. Asi ste sa už stretli s aplikáciou Zynga poker, ktorá implementuje pokrovú hru a dáta s Facebooku. No táto hra je tak isto skvelá a stojí za vyskúšanie. Nechýba live chat a sit-n-go turnaje.

[app]com.geaxgame.pokerkingpro[/app]

Blackjack

Táto hra bola v minulosti známa tým, že pokiaľ ste mali viac mozgovej kapacity dali sa pri nej počítať karty. No keď vás pri rátaní prichytili, v časoch divokého západu vás stihol pomerne krutý trest. U nás je známa podobná obdoba blackjacku s názvom „oko“. Vyšperkujte vaše hráčske zručnosti v aplikácií Real BlackJack.

[app]com.genina.android.blackjack.view[/app]

Mahjong

Táto hra vznikla v samotnej Číne pred niekoľkými stovkami rokov. V jednom čase bola dokonca Čínskou ľudovou republikou zakázaná pre jej hazardnú povahu. Medzi časom prešla postupným vývinom až do podoby v akej ju poznáme dnes.

[app]com.shoecakedroid.RandomMahjong[/app]

FreeCell

FreeCell je známa kartová hra pre jedného hráča. Je považovaná  za hru, v ktorej sú dôležitejšie skúsenosti a stratégia pred šťastím. Aj keď existuje veľké množstvo jej rôznych variant , najväčšie rozšírenie tejto hry prinieslo jej implementovanie do MS Windows podobne ako pri Solitare.

[app]com.mobilityware.freecell[/app]