Úvod Neprehliadnite vlavo Päť najlepších akčných hier

Päť najlepších akčných hier

0

Na Android Markete si môžeme stiahnuť nespočetné množstvo kvalitných hier rôznych žánrov, no asi najžiadanejšie sú tie dynamické a akčné. Medzi nimi existuje pár hier, ktoré majú proste trošku navrch, či už grafikou, hrateľnosťou alebo spracovaním. Prinášame vám päť tých najlepších.

Grand Theft Auto III

Tento titul naozaj netreba predstavovať. Spoločnosť Rockstar Games priniesla open-world hru, ktorá sa stala na PC platforme absolútne najobľúbenejšou a príbeh mesta Liberty City už nejaký ten piatok môžete spoznať aj na platforme Android. Posledná aktualizácia priniesla vylepšenia grafiky v každom smere a prechádzanie misií, ktorých obtiažnosť je nastavená tak akurát, vás zamestná na dosť dlhú dobu.

[app]com.rockstar.gta3[/app]

 

Age of Zombies

Väčšina zombie hier je strašidelných a prináša hororovú atmosféru. No táto je iná. Postará sa o skvelú zábavu za doprovodu chytľavej muziky kde musíte v rôznych svetoch zlikvidovať všetkých zombíkov a ich bossov. Hra je vysoko návyková a jej jediným problémom je že je krátka a intenzívny hráč ju prejde za chvíľku.

[app]com.halfbrick.ageofzombies[/app]

 

Sleepy Jack

Prvé, čo vás na tejto hre uchváti je určite grafika a prelínanie množstva farieb. Jack sa vo svojich snoch ponorí do úžasného fantasy sveta kde si s ním užijete množstvo strieľania a 3D poletovania v 40 rôznych úrovniach. Investícia 0,79€ za tento titul sa v tomto prípade naozaj oplatí.

[app]com.silvertree.sleepyjack[/app]

 

Grabatron

Invázia mimozemských civilizácii prichádza! Nebude vyzbrojená lasermi ani nejakými teleportami. Ovládate lietajúci tanier, ktorý je vybavený super silným chápadlom pomocou ktorého dvíhate predmety ako sú tanky,autá a nimi ničíte budovy primitívneho ľudstva. vo viac ako 30-tich misiách si vychutnáte naozaj konvenčné mimozemské ničenie.

[app]com.fgol.grabatron1[/app]

 

Wind-up Knight

Takzvané „bežiace“ hry sú veľmi obľúbené a rozmyslieť si v sekunde či máte vyskočiť alebo sa skrčiť poprípade niekoho zlikvidovať dá niekedy zabrať. Keď k tomu pridáte skvelú grafiku, ovládanie a päťdesiat levelov získate hru, ktorá patrí k tým najlepším. Nevyskúšať Wind-up Knight by bola osudová chyba.

[app]com.robotinvader.knightmare[/app]