Úvod Neprehliadnite vlavo Kuchynská rúra ovládaná Androidom!

Kuchynská rúra ovládaná Androidom!

0

Hodinky, budík, fotoaparát…tak prečo nie sklokeramický sporák s Androidom? Táto nová vychytávka prišla z dielne technologického giganta, Samsungu, a jedná sa konkrétne o model Zipel s číselným označením MC368GAAW5A. A aké funkcie prináša?

Tento kuchynský vynález bez ktorého sa jednoducho nezaobídeme, dokáže samozrejme štandardne variť a piecť. Keď k tomu pridáme ovládanie pomocou Android smartfónu alebo tabletu získame naozaj inteligentné zariadenie. Cez domácu Wi-Fi pomocou aplikácie dokážeme do rúry poslať informácie o viac ako 160 jedál a sporák si sám nastaví teplotu a režim prípravy podľa jedla, a dokonca začne na váš príkaz variť! Alebo si predstavte situáciu že vybehnete z domu a nie ste si istý či ste sporák vypli. Vytiahnete smartfón a overíte si stav varičov a rúry, a s kľudom pokračujete k ďalším plánom.

 

V súčasnej dobe je aplikácia optimalizovaná špeciálne pre mobilné telefóny iba s rozlíšením 800 × 480, ale budúca aktualizácia by to mala napraviť. Navyše vám rúra napovie aj o kalorickej hodnote jedla a gramáži, aby ste náhodou nepribrali pár kilečiek navyše. Bohužiaľ ovinka je momentálne k dispozícií iba v Kórei, no budúcnosť jasne naznačuje akým smerom sa technológie poberajú, a všetko ruka v ruke s Androidom.