Úvod Neprehliadnite vlavo Je toto nový tablet od Asusu, TF300T?

Je toto nový tablet od Asusu, TF300T?

1

Ľudom z Číny sa podarilo odfotiť niečo, čo vyzerá ako najnovší tablet od Asusu, nový TF300T. S novým tabletom chce Asus konkurovať ostatným výrobcom tabletov, hlavne Motorole Xoom a Samsung Galaxy Tab.

 

Odkedy spoločnosť vydala prvý model Transformeru, už legendárny TF101 Transformer, svet sa začal čoraz viac zaujímať o ich ďalšie výtvory. A to ani nehovoríme o ich Transformer Prime a PadFone, ktoré sú naozaj výborné zariadenia. Toto len naznačuje, že Asus neplánuje spomaliť v ich inováciách vo svete tabletov.

TF300T

Čo sa týka vzhľadu, tak tam sa nedá povedať, že by nastala nejaká razantnejšia zmena. Nový tablet nesie dizajnové prvky svojich predchodcov, za čo sme vcelku vďační, pretože vyzerajú naozaj výborne. Najväčšou zmenou a niesme si istí, že či k lepšiemu je červená zadná strana tabletu, ktorá rozhodne dostane veľa komentárov, či pozitívnych necháme už na vás.

Čo sa týka hardwarových špecifikácií, tak v čase písania tohoto článku ešte žiadne vydané neboli. No uisťujeme vás, že ak sa dozvieme niečo nové, tak vám určite dáme vedieť.

Tak isto si niesme celkom istí, že je táto fotka celkom autentická. Každopádne sa tešíme na nové informácie, ktoré by sa k nám mali dostať už čoskoro. Čo si myslíte vy? Vyzerá táto fotka ako skutočná?