Úvod Neprehliadnite vlavo Google zamestnáva člena vyššieho vedenia z Apple!

Google zamestnáva člena vyššieho vedenia z Apple!

0

Kým Eric Schmidt a Steve Jobs by si v minulosti nepustili žiadneho top zamestnanca do konkurenčnej spoločnosti, a ich spoločná nepísaná dohoda hovorila že si navzájom nebudú „poľovať“ na svojich ľudí a lákať ich na svoju stranu, dnešná politika spoločností je však trochu iná.

Podľa Venture Beat, si Google nedávno najal Simona Prakasha, Apple riaditeľa pre produktovú integritu. Prakash pracoval v Apple osem rokov a jeho zodpovednosťou a prácou bolo riadiť kvalitu pri všetkých výrobkoch spoločnosti Apple.

Aký bude jeho prínos pre Google zatiaľ nevieme, no povráva sa že Prakash bol určený na prácu v „tajnom projekte“, ktorý rozbehol spoluzakladateľ Google, Sergey Brin. Okrem toho Sergey spolupracuje s Googlom na niekoľkých tajných projektoch. Apple je veľmi dobre známy svojou kvalitou výrobkov, kde bol práve Simon Prakash veľkým prínosom pre spoločnosť. Kto vie, možno sa plánuje zapojiť do programu Nexus. Dúfame len, že už spomínaný tajný projekt bude mať niečo spoločné z Android platformou.