Úvod Aplikácie Omrzel vás defaultný widget hodín?

Omrzel vás defaultný widget hodín?

2

Predinštalované widgety hodín sú vo väčšine prípadov kvalitné a ukazujú čas, poprípade počasie absolútne perfektne. No niekedy jednoducho omrzia a máte chuť dizajn úvodnej obrazovky svojej Android hračky osviežiť. Pozrite sa s nami na pár tých, ktoré určite stoja za povšimnutie.

Digital Clock Widget

Tento štýl hodín patrí k tým jednoduchým a minimalistickým, a skvele sa hodí napríklad pri vašom obľúbenom pozadí, pretože zaberajú minimum miesta na obrazovke. Nechýba možnosť výberu farby samotných hodín ako aj dátumu, 24 hodinový režim a podporuje viacero jazykov.

[app]com.maize.digitalClock[/app]

 

Retro Clock Widget

Takisto aj tieto hodiny zaberajú minimum miesta na obrazovke a ponúkajú nám dizajn klasických preklápacích hodín v retro štýle, a v kombinácií napríklad s nejakým sépiovým pozadím vytvoríte zaujímavý efekt dôb minulých.

[app]nl.jsource.retroclock.android[/app]

 

3D Digital Weather Clock

Naozaj prepracované hodiny v 3D štýle so širokou škálou nastavení ako napríklad 12/24 hodinový formát, predpoveď počasia a možnosť nastavenia zobrazovania fáz mesiaca, stavu batérie, a po kliknutí na ľavý roh widgetu sa zobrazia systémové informácie vašeho smartfónu. Stačí stiahnuť a otestovať. Určite za to tento widget stojí.

[app]factory.widgets.ThreeDDigitalWeatherClock[/app]

 

Ice Cream Sandwich Clock

Hodiny z najnovšieho Androidu majú zaujímavý osobitný štýl a medzi ich najväčšiu prednosť patrí možnosť nastaviť si ich veľkosť podľa toho aká vám vyhovuje. Ja osobne som ich používal na celú obrazovku a môjmu smartfónu kraľovali naozaj dlho. Nechýba integrácia s predvoleným Alarm Managerom.

[app]com.icecreamsandwichclock.clock[/app]

 

Analogové hodiny kolekce HD

Pokiaľ vás analógové hodiny zaujali, máme pre vás rovno kolekciu štyroch rôznych! Ich dizajn je naozaj prepracovaný a určite budú skvelou voľbou pre nejedného majiteľa Android zariadenia.

[app]com.adw.clock_ice_cream_sandwich[/app]

 

Binary clock widget

Pokiaľ chcete byť naozaj originálny a patríte k tým náročnejším používateľom určte by vám nemali chýbať tieto hodiny, ktoré sú v binárnej sústave a v rôznych podobách.

[app]hu.monsta.bcw[/app]