Úvod Neprehliadnite vlavo AVG Varuje: Angry Birds Rio Malware

AVG Varuje: Angry Birds Rio Malware

1

Android Hackeri čím ďalej tým viac využívajú 50% trhu, ktorý majú pod rukami. Ich najnovším vynálezom je malware cielený na najpopulárnejšie aplikácie, ako napríklad Angry Birds Rio, oznámil najnovší výpis z komunity AVG.

 

Zatiaľ sa Android hackeri zameriavali prevažne na zárobok pomocou prihlasovania užívateľov na platené SMS služby. Pred nedávnom dokonca Čínsky trójsky kôň začal zaznamenávať SMS konverzácie a posielal ich na vzdialený server.

Títo ľudia však prišli s niečim úplne novým. Ide o aplikáciu angry.birds.rio.unlocker, ktorá vám má údajne odomknúť všetky levely v hre bez toho aby ste stratili svoje uložené skóre. Tento malware model je čoraz populárnejší, keďže ľudia sa zúfalo snažia odomknúť všetky levely, ktoré hra ponúka.

Aj ďalšie internetové stránky sa stávajú obeťami cyber útokov. Napríklad meny spoločností ako Facebook – Facebook Credits, Microsoft – Xbox Points a Bitcoin boli taktiež napadnuté. Digitálna peňaženka s hodnotou $500,000 bola ukradnutá toto leto a peniaze boli prevedené z jeho účtu na iný.

 

Pre všetky informácie ohľadom potenciálnych hrozieb nám ostaňte verní. Medzi časom si môžete prečítať našich 6 Odporúčaní Ako Poraziť Android Hackerov.