Úvod Konkurencia Apple Apple iPhone 7 začal horieť len pár centimetrov od hlavy spiacej ženy

Apple iPhone 7 začal horieť len pár centimetrov od hlavy spiacej ženy

2
Ilustračné foto

Číňanka menom Chen (nemáme k dispozícii priezvisko) mala po celom dni dosť. Zaľahla teda do svojej pohodlnej postele a chcela sa poriadne vyspať na ďalší pracovný deň. Neumožnil jej to jej iPhone 7 Plus, ktorý ležal na vankúši, hneď vedľa nej.

O druhej ráno ju zobudili zvláštne praskajúce zvuky zo svojho nového iPhone 7 Plus, ktorý si kúpila len v marci. Keď sa pozrela čo sa deje, na vankúši uvidela dymiaci iPhone 7 Plus, ktorý okamžite hodila na zem. Tam začal horieť a horel po dobu približne 3 minúty. Pri tomto incidente sa našťastie nikto nezranil, teda až na iPhone 7 Plus. Len mesiac starý telefón doslova vyhorel.

Chen svoj zhorený telefón zaniesla do obchodu, odkiaľ si ho kúpila, kde jej povedali, že peniaze jej vrátiť nemôžu kým nezistia, čo stálo za takýmto katastrofickým zlyhaním. Chen si teda musela kúpiť ďalší telefón a momentálne čaká na výsledok vyšetrovania, ktorý by jej mohol priniesť aspoň akú takú finančnú kompenzáciu za stratu telefónu.

Číňanka sa však rozhodla, že jej nový telefón nebude od Apple. Dokonca povedala, že od Apple si už nekúpi žiaden smartfón, ak nedokážu garantovať, že nevybuchne.  „Aj keď by mi nový iPhone mali darovať, prijmem ho až vtedy, ak mi budú vedieť sľúbiť, že už nevybuchne,“ vysvetľuje značne nahnevaná žena.

Je nutné dodať, že nie je známe či Chen pre nabíjanie používala originálne príslušenstvo.

horiaci-iphone-1
horiaci-iphone-2