Úvod Hry Strategická hra Age of Empires: Castle Siege je už dostupná v obchode...

Strategická hra Age of Empires: Castle Siege je už dostupná v obchode Play

1
Age of Empires

Začiatkom roka sme vás informovali, že do obchodu Google Play mieri titul Age of Empires: Castle Siege, ktorý nemôže uniknúť žiadnemu fanúšikovi strategických hier. 

Age of Empires je legenda a prvý titul vyšiel už v roku 1997. Hra Age of Empires: Castle Siege, ktorá je prispôsobená pre dotykové zariadenia, je už dlhšie dostupná na platformách Windows Mobile a iOS.

Konečne prišiel rad aj na používateľov operačného systému Android. Dobrou správou je, že multiplatformový spôsob ukladania dát zabezpečí, že vo svojej hre môžete pokračovať na akomkoľvek podporovanom zariadení.

Pozor, od Age of Empires: Castle Siege neočakávajte taký zážitok z hrania, na aký ste boli zvyknutí z desktopových verzií slávneho titulu. Žiaľ, už po chvíli zistíte, že ide o akýsi klon hry Clash of Clans.

V hre budete budovať svoje impérium, musíte ho chrániť pred útokmi nepriateľov a zároveň aj vy budete musieť útočiť. Herné prvky môžete samozrejme vylepšovať. Všetko ale trvá dlhý čas a bez reálnych peňazí zrejme väčší úspech nedosiahnete.

Age of Empires

Hra je k dispozícii na stiahnutie zadarmo a jej autori (Microsoft) sa v rámci monetizácie spoliehajú na drahé in-app nákupy. Najdrahšia položka stojí až 79,99 eur (najlacnejšia 1,09 €).

Od hry vás nechceme odhovárať. Za vyskúšanie určite stojí a ak vám daný freemium koncept vyhovuje, určite sa zabavíte. Bez peňazí ale na vyššie priečky v rebríčku pravdepodobne nedosiahnete. Odkaz do obchodu Google Play vidíte nižšie.

Stiahnuť Age of Empires: Castle Siege