Úvod Hry Strategická hra Age of Empires: Castle Siege mieri do obchodu Google Play!

Strategická hra Age of Empires: Castle Siege mieri do obchodu Google Play!

1

Hru Age of Empires pozná snáď každý, kto aspoň príležitostne trávil čas hraním sa na počítači. Prvý titul série vyšiel už v roku 1997 a odvtedy pribudlo ďalších sedem pokračovaní.

Herný priemysel sa s vývojom spotrebiteľských technológií viac presunul smerom k mobilným zariadeniam, ktoré hráči obľubujú čoraz viac. Trend si uvedomujú aj tvorcovia hry Age of Empires: Castle Siege.

Hra si v roku 2014 odbila premiéru na platforme Windows Mobile a konečne zamieri aj na Android. Titul využíva overenú a obľúbenú koncepciu rozvoja a bránenia rôznych civilizácií so zreteľom na získavanie a riadenie zdrojov potrebných pre napredovanie.

Strategické schopnosti tiež zúročíte pri budovaní a vylepšovaní armády, s ktorou budete podnikať nájazdy na civilizácie ostatných hráčov. Úspešné ťaženia vás budú posúvať smerom k vrcholu hráčskeho rebríčka.

Age

Hra Age of Empires: Castle Siege je okrem platformy Windows Mobile dostupná aj na iOS. Multiplatformový systém ukladania dát zabezpečí, že vo svojej hre môžete pokračovať na zariadeniach so systémom Android. Teda pokiaľ ste hru predtým hrali na niektorom z vyššie spomínaných systémov.

Age of Empires: Castle Siege bude free-to-play titul a v obchode Google Play ho nájdeme už začiatkom marca, čiže onedlho.