Úvod Motorola Moto Z Vlastníte Lenovo Moto Z alebo Z Play? Toto Moto Mod príslušenstvo budete...

Vlastníte Lenovo Moto Z alebo Z Play? Toto Moto Mod príslušenstvo budete chcieť

0
Moto Mod

O smartfónoch Lenovo Moto Z, Moto Z Play a hlavne o jeho modulárnom príslušenstve sme už písali neraz. Veľmi použiteľná a jednoduchá koncepcia rozšírenej funkcionality daných smartfónov sa nám páči.

Spoločnosť Lenovo spolu so smartfónmi predstavila vlastné Moto Mod moduly, medzi ktorými nájdeme napríklad reproduktor, projektor, prídavnú batériu alebo foto modul Hasselblad. Výrobca dal ale priestor aj vývojárom tretích strán.

Ich kreativita na seba nenechala dlho čakať a postupne sa prezentovali viac či menej použiteľnými Moto Mod konceptmi. Jeden z posledných Moto Mod modulov je zároveň asi najpríťažlivejší.

Moto Mod

Vývojári zo spoločnosti Imagine Tech predstavili na platforme pre kolektívne financovanie indiegogo.com vlastnú predstavu o praktickom module Moto Mods. Na jeho realizáciu sa im podarilo vyzbierať skoro 30 000 dolárov, čo je takmer dvojnásobok požadovanej sumy.

 

Ich Moto Mod modul sa volá Edge a ponúka originálny systém svetelných upozornení. Verzia Edge Air sprístupní bezdrôtové nabíjanie a typ Edge Force predĺži výdrž na jedno nabitie vďaka prídavnej batérii.

Modul Moto Mod Edge lemuje svetelný pás zložený z LED diód, vďaka ktorému máte k dispozícii neuveriteľné možnosti prispôsobenia. Pre každú aplikáciu si môžete nastaviť vlastný štýl upozornení, ktoré sa rozžiaria okolo celého obvodu modulu a teda aj smartfónu.

Moto Mod

Modul Edge Force nej navyše obohatený o 2000 mAh batériu, ktorá podstatne predĺži výdrž na jedno nabitie. Moto Z Play síce vydrží na jedno nabitie až dva dni, no štava navyše sa zíde vždy. Modul Edge Air pre zmenu sprístupní bezdrôtové nabíjanie. Moduly stačí iba priložiť k zadnej strane a prebehne ich automatické pripojenie. Ich nastavenia vám sprostredkuje pridružená aplikácia. Veľmi jednoduché a funkčné riešenie.

Moto Mod Moto Mod Moto Mod

Cena modulov začína na 59-tich dolároch a dostupné budú približne od začiatku leta tohto roka. Kompletné ceny a prehľad doplnený o fotografie a video nájdete na stránke projektu, na oficiálnom webe indiegogo.com.

K TÉMERECENZIA Moto Z Play: Špičkový smartfón, ktorému (takmer) niet čo vytknúť