Jeden z hlavných dôvodov, prečo ľudia tak milujú Android je možnosť upraviť si ho podľa svojej predstavy. Či už sú to tapety, launchery, ikonky alebo iné modifikácie, Android to má všetko. Aj preto sa Google rozhodol, že nám ukáže, čo všetko Android dokáže.

Pre niektorých z nás môže byť príliš veľa možností zlé. Aj preto možno Google predstavil pekného pomocníka, ktorý vám podľa vašich preferencií nastaví domovskú obrazovku tak, aby ste boli spokojní.

TIP: #myAndroid Taste test – spravte si kvíz

Možnosti, podľa ktorých si budete vyberať sú pekne navrhnuté obrázky alebo GIFká. Či už ide o výber svetlej alebo tmavej témy, animovaného alebo statického pozadia, geometrických alebo prírodných tvarov, Google to všetko spraví za vás.

taste-test-1
taste-test-2
taste-test-3
taste-test-4

Po dokončení krátkeho kvízu vám Google ponúkne tri verzie domovskej obrazovky, z ktorých by sa vám aspoň podľa toho, čo ste v kvíze uviedli mala páčiť aspoň jedna. Z našich skúseností nie sú ďaleko od pravdy, takže to určite vyskúšajte.

Následne vám už ponúkne možnosť stiahnuť si widgety, ikonky, pozadia a v podstate všetko, čo daná domovská obrazovka potrebuje priamo cez Google Play. Medzi odporúčaniami pritom nenájdete len služby priamo od Google, ale aj aplikácie tretích strán, čo je rozhodne zaujímavé.

Ak sa vám výber od Google nepáči, môžete si test spraviť znovu, poprípade si domovskú obrazovku upraviť úplne podľa seba. Tak čo, vyskúšali ste už #myAndroid Taste test? Ukážte nám vaše výtvory!