Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Galaxy S8 ešte ani nestihli vyrobiť, Číňania už majú klona s úžasným...

Galaxy S8 ešte ani nestihli vyrobiť, Číňania už majú klona s úžasným displejom

3

Klony známych modelov nie sú nič nové. Či už sú to klony zariadení radu Galaxy S alebo iPhonov, objavujú sa rok čo rok. Nádejní, prevažne čínski výrobcovia sa radi chytia príležitosti ako sa zviesť na vlaku marketingu, ktorý každým rokom vysielajú výrobcovia spolu s vlajkovými modelmi.

Najnovším smartfónom, ktorý sa stal obeťou podobných praktík je Galaxy S8. Prekvapuje nás to? Aj áno, aj nie. Neprekvapuje nás, že sa to stalo – čakali sme, že to príde skôr či neskôr. Samsung však do Galaxy S8 vložil roky vývoja, čo sa má odzrkadliť na dizajne, displeji a celkovom spracovaní.

Podobný príbeh môžeme vidieť aj pri LG a jeho G6, ktorý až tento rok predstavil telefón s poriadne tenkými rámikmi. Ako je teda možné, že klon Galaxy S8 ponúka veľmi podobný displej s ultratenkými rámikmi? Nevieme, naozaj nevieme.

Pravdu povediac, veľmi radi by sme sa dostali k takémuto klonu a porovnali ho so skutočným zariadením aby sme sa presvedčili, koľko práce do takéhoto zariadenia skutočne išlo. Čo viete, možno ide o lepšie zariadenie, než sa na prvý pohľad môže zdať.

s8-klon-1
s8-klon-2
s8-klon-3
s8-klon-4