Prvé VIDEO z fungujúceho Galaxy S8 a S8+! Takto vyzerajú novinky v akcii!

4

Aj napriek tomu, že väčšina technologických médií teraz hľadí na novinky predstavené počas MWC 2017 v Barcelone, nemôžeme prehliadnuť ani novinky mimo tohto podujatia.

Počas včerajšej tlačovej konferencie Samsungu nám výrobca oficiálne potvrdil, že nový Galaxy S8 a S8+ budú predstavené koncom budúceho mesiaca, presnejšie 29. marca.

Ako ale vyzerajú? Dobrá otázka, ešte lepšia odpoveď! Dnes sa na internete objavilo video, v ktorom môžete vidieť dva telefóny, jeden menší, jeden väčší. Počas krátkej ukážky sme stihli odpozerať niekoľko skutočností. Prvou sú skutočne tenučké rámiky či už po stranách alebo hore a dole.

Tou druhou sú softvérové tlačidlá pre Samsung inak nezvyčajné. Výrobca k tomuto kroku pristúpil kvôli odobraniu hardvérové tlačidla „Domov,“ ktoré bolo v minuloročných modeloch umiestnené pod displejom.

Vo videu taktiež môžete vidieť staronový TouchWiz. Je však pravdepodobné, že Samsung ešte stále pracuje na jeho aktualizácii. Verzia vo videu totiž vyzerá takmer nezmenená z toho, ktorý využíva Galaxy S7.

Čo sa samotných zariadení týka, vyzerajú tak, ako by ste čakali a čo nám predstavili aj samotné uniknuté fotografie či rendery. Zaujímavé ale je, že máme prvý reálny pohľad na porovnanie veľkostí, resp. o koľko je väčší Galaxy S8+ od klasického Galaxy S8.

Tak či tak, viac informácií pre vás budeme mať už 29. marca.