Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 má prísť s futuristickým displejom bez rámikov!

Samsung Galaxy S8 má prísť s futuristickým displejom bez rámikov!

1

Samsung Galaxy S8 má podľa najnovších informácií ponúknuť dizajn s displejom, ktorý nebude mať rámiky. Na zadnej strane sa však bohužiaľ nebude nachádzať duálna konfigurácia fotoaparátov. Pre server Bloomberg to potvrdil zdroj, ktorý má blízko k vývoju zariadenia.

Galaxy S8 je jedným z najočakávanejších smartfónov roka 2017. Ako prvý spomedzi Samsung smartfónov nemá ponúknuť fyzické tlačidlo Home, ktoré je bežne umiestnené pod displejom. Namiesto toho by mal Samsung predstaviť virtuálne domovské tlačidlo zabudované do spodnej časti displeja.

Práve jeho futuristický displej má byť hlavným lákadlom chystanej novinky. Ísť má podobne úchvatnú záležitosť, ako v prípade Xiaomi Mi MIX, konceptu z dielne čínskeho výrobcu, ktorým doslova šokoval technologický svet.

Displej na Xiaomi Mi MIX takmer nemá rámiky

Okrem toho, k dispozícii by ste mali mať hneď niekoľko verzií Galaxy S8. Menovite by malo ísť o kompaktnejšiu, 5,1-palcovú verziu a samozrejme o niečo väčšiu, 5,5-palcovú verziu. Je však možné, že veľkosť v palcoch môže vyjadrovať celkovú dĺžku diagonály zariadenia, vzhľadom na to, že displej má zaberať takmer celú prednú stranu. Ak ste zástancom verzie s displejom, ktorý nie je zahnutý po oboch stranách, máme zlé správy. Takáto verzia už dostupná nemá byť.

Ako už možno viete, v Galaxy S8 by sa taktiež nemal objaviť 3,5mm jack pre slúchadlá. Táto informácia sa objavila už niekoľkokrát, pochádzať má od dôveryhodného zdroja.

Po problémoch s Galaxy Note 7 mal Samsung spustiť prísnejšie testy batérií. Prvotné plány nasvedčovali tomu, že Galaxy S8 začne predávať už v marci. Je však možné, že predaj posunie až na apríl 2017.