Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 Číňania dostanú Galaxy Note 7 so 6 GB RAM, 128 GB úložiskom...

Číňania dostanú Galaxy Note 7 so 6 GB RAM, 128 GB úložiskom a dual SIM

6

Samsung Galaxy Note 7 bol oficiálne predstavený len pred pár dňami, no teraz to vyzerá tak, že juhokórejský výrobca má vo svojom rukáve schované ďalšie prekvapenie. Konkrétne by malo ísť o čínsky trh, na ktorý sa rúti špeciálna verzia nového phabletu.

Čím je špeciálna? Svojimi špecifikáciami. Čínsky trh je totiž známy tým, že je v ňom obrovská konkurencia. Domáci výrobcovia často ponúkajú smartfóny za oveľa menej, než tí zahraniční. Pekným príkladom sú napríklad výrobcovia ako Xiaomi, UMi, Elephone, Ulefone či dokonca OnePlus. Telefón so 6 GB RAM si tak môžete kúpiť podstatne lacnejšie.

note-7-6gb-ram

Čínsky certifikačný úrad, TENAA, nedávno zaznamenal nové zariadenie. Jeho bránami prešla nová verzia Galaxy Note 7, ktorá oproti tej európskej či americkej prináša niekoľko zmien. Tak, ako by sa dalo čakať, Note 7 pre Čínu automaticky ponúkne dual SIM funkcionalitu. To však nie je všetko. Model s označením SM-N9300 totiž ponúkne 6 GB RAM (EU verzia má len 4 GB) a 128 GB úložisko (EU verzia má len 64 GB). Celkom slušná výbavička, že?

note-7-6gb-ram-2