Úvod Výrobcovia HTC Dlhoročný šéf a zakladateľ HTC, Peter Chou, podal výpoveď

Dlhoročný šéf a zakladateľ HTC, Peter Chou, podal výpoveď

1

Keď Petera Choua ešte v marci 2015 donútili vzdať sa kresla šéfa spoločnosti, HTC veľmi jasne povedalo, že Chou z firmy neodchádza. Novou šéfkou sa stala Cher Wang, ktorá vedie spoločnosť veľmi dobre. Podľa tlačovej správy HTC sa mal Chou premiestniť do divízie zaoberajúcej sa novými produktami, ktoré mali byť budúcnosťou spoločnosti.

Minulý august sa mal Chou stať výkonným riaditeľom v spoločnosti Digital Domain (produkčné štúdiu stojace za filmami ako X-Men: Apokalypsa, Deadpool či Rýchlo a zbesilo 7). HTC však stále trvalo na tom, že spoločnosť neopustil a stále zohráva veľmi dôležitú úlohu v navrhovaní nových zariadení. Mnohí si mysleli, že fakt, že sa Chou začal venovať aj štúdiu Digital Domain posilní rozhľad HTC. Koniec koncov, venujú sa virtuálnej realite a každá spolupráca s technologickou firmou je vítaná.

V novej tlačovej správe, ktorú HTC vydalo len pred malou chvíľou sme sa však dozvedeli, že Peter Chou v HTC skončil už minulý september. Chou má stále zastávať funkciu poradcu, no je dosť pravdepodobné, že jeho meno už v súvislosti s produktami HTC skloňované nebude.