Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 7 Samsung hrá vyššiu ligu: Galaxy Note 7 má ponúknuť 64GB úložisko v...

Samsung hrá vyššiu ligu: Galaxy Note 7 má ponúknuť 64GB úložisko v základnej výbave

0

Včera sme vás informovali o novinkách týkajúcich sa chystaného vlajkového phabletu spoločnosti. Je ním samozrejme Galaxy Note 7, ktorý nám kúsok po kúsku odhaľuje Evan Blass, známy ako @evleaks. Po včerajších informáciách, ktoré obsahovali uniknuté logo a potvrdený názov novinky máme možnosť pochutnať si na ďalších novinkách.

Podľa najnovšieho tweetu pána Blassa má Galaxy Note 7 ponúknuť nie 5,8 ale 5,7-palcový Quad HD Super AMOLED displej, 64 GB úložisko, slot pre microSD kartu, 12 Mpx hlavný fotoaparát, 5 Mpx predný fotoaparát a IP68 certifikáciu pre odolnosť voči vode a prachu. Okrem toho spomenul, že Galaxy Note 7 bude dostupný v troch farebných prevedeniach: čiernom, striebornom a modrom. Väčšina z týchto špecifikácií bola potvrdená už dávnejšie z čoho vyplýva, že sa na ne môžeme spoľahnúť.

Samsung má Nový Galaxy Note 7 predstaviť už 2. augusta. Okrem vyššie spomenutých špecifikácií očakávame, že nový Note ponúkne aj USB C konektor, novú aplikáciu Samsung Focus zameranú na produktivitu a skener dúhovky.