Úvod Výrobcovia Samsung Gigantický 18″ tablet od Samsungu prešiel benchmarkom, poznáme špecifikácie

Gigantický 18″ tablet od Samsungu prešiel benchmarkom, poznáme špecifikácie

1

Ešte počas augusta obletela internetom správa, že juhokórejský gigant pripravuje tablet, ktorého uhlopriečka dosahuje neuveriteľných 18,4-palca. Niečo podobné sa teraz navyše objavilo v databáze aplikácie GeekBench, odkiaľ sme sa dozvedeli aj rozlíšenie displeja, názov modelu či typ čipsetu.

Samsung Galaxy View má okrem iného disponovať aj 5,700 mAh batériou. Hustota pixelov obrovského zobrazovacieho panelu zase podľa dostupných informácií dosahuje iba 120 ppi, za čo môže rozlíšenie 1920 x 1080 pixelov, ktoré je na takú uhlopriečku pomerne nízke. Nie je sa ale ani čomu čudovať – mobilná novinka má byť zaradená práve do nižšie triedy.

Medzi nadobudnutými technickými špecifikáciami môžeme taktiež vidieť operačný systém Android 5.1.1 Lollipop, osem jadrový Exynos 7 s grafickým procesorom Mali-T720, 2 GB pamäť RAM, 32 GB úložisko alebo 2 MPx predný fotoaparát.

O inteligentnom pere v štýle S Penu zatiaľ nepadlo ani jedno slovo. Podľa názvu tabletu však môžeme relatívne jednoducho usúdiť, že bude predstavovať multimediálneho spoločníka, napríklad na pohodlné pozeranie filmov.

Kedy Samsung 18,4″ Galaxy View ukáže, je momentálne neznáme.